tiistai 4. huhtikuuta 2017

Huhtikuussa mennään!

No huhtikuussa jo mennään ja kevät etenee oikein mukavaan tahtiin. Muuttolintuja on bongailtu ja tänään niitä varmaan saapuu lisää, kun säämies lupaili +13 astetta iltapäivään.

Eilen, maanantaina, ja myös ensi viikon maanantaina 10.4. tehdään Lainaamon askartelupiirissä pääsiäiskoristeita. Snuurauskoristelua tehtiin eilen, tuloksia en ole vielä nähnyt, mutta uskon, että niistä tuli hienoja! Koko snuuraaminen oli minulle ihan uusi termi, mutta googlaamalla selvisi, mistä siinäkin oli kyse.

Kannattaa muuten sunnuntain ohjelmaan mahduttaa äänestysreissun lisäksi "Musiikkia kahdeksalta vuosisadalta". Kyseessä on Narvan soittokunnan konsertti Vesilahden kirkossa. Siispä sunnuntaina 9.4. klo 18 suunnaksi Vesilahden kirkkko. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ilta musiikin maailmassa.


Ihan tavallinen tiistai ja Tiistaikerho täällä Monarilla jatkuu tänäänkin! Ja kuten jo aiemmin tuolla Facebookissa huhuilin, jos jollakin sattuu olemaan vapaata tänään per heti-16:30 asti tai vaikka viikon päästä, niin kipin kapin tänne koulun mäelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti