tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kevätkauden tapahtumia

Reilu viikko sitten Monarilla järjestettiin Nuorten kauppiaiden tori. Kauppiaita oli ilahduttavan paljon paikalla, varattuja paikkoja oli 27 ja monissa pöydissä oli 2-4 myyjää. Tarjolla oli kaikenlaista kivaa; vaatteita, kenkiä, laukkuja. Itse tehtyjä koruja, linnunpönttöjä, käsitöitä, tuunauksia. Ja aivan IHANIA leivonnaisia <3 Asiakkaita oli paikalla harmittavan vähän, mutta myyjät olivat kuitenkin aika tyytyväisiä tuokioon.






Toiveissa oli myös uusi Nuorten Kauppiaiden Tori, toivotaan, että saataisiin järjesteltyä sellainen vaikka kesällä.

Muitakin tempauksia tässä kevään mittaan on vielä tiedossa, mutta nyt jo hyvissä ajoin tietoa varaslähdöstä Unelmien liikuntapäivään ja Pyöräilyviikon tapahtumaan. Se järjestetään tiistaina 9.5.17 iltapäivästä/alkuillasta Monarilla. Kannattaa seurata Monarin Facebook-sivua sekä tätä blogia, jotta pysyt ajan tasalla! Luvassa on ainakin taitoajorata pyöräilijöille sekä erilaisia, maksuttomia jumppia.

LAINAAMO on avoinna aina maanantaisin klo 17-19 ja tiistaisin TIISTAIKERHO Narvan koulun oppilaille klo 12:30-16:30. Tiistaikerhon aikana voi hakea myös luettavaa Lainaamosta tai piipahtaa vaikka kässäkerhossa (lisätiedot Karlssonin Lealta). Lisää vapaaehtoisia otetaan myös toimintaan mukaan, ilmoittaudu Monari-Leenalle; 040-7210 722 tai narvanmonari@outlook.com.

Leppoisaa maaliskuuta, kohta ollaankin jo huhtikuussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti