tiistai 4. lokakuuta 2016

Uusia kirjoja ja muuta mukavaa

Leppoisaa lokakuuta jälleen Monarilta! Tiistain kunniaksi olen taas pitämässä toimistoa täällä Lainaamolla ja samalla koululaiset ovat "valvovan silmän" alla.
Kirjojen uudelleenjärjestely hyllyihin alkaa olla loppusuoralla. Aikamoinen homma oli kaikki siirrellä ja järjestellä, mutta näin saimme taas lisää tilaa. Joitakin kaksoiskappaleitakin vielä hyllyistä löytyi, ne ovat nyt poistohyllyssä, josta voit viedä kirjoja kotiin ilman palautusvelvoitetta.

Raision Suomalaisen kirjakaupan Erica lähetti meille taas ison kassillisen kirjoja Niemen Jennin kautta ja nekin löytyvät nyt "Uudet kirjat"-hyllystä. Suuret kiitokset! Ko. hylly on Lainaamon työpöydän vasemmalla puolella. Siitä kannattaa aina ensimmäisenä vilkaista, mitä kivaa olemme lahjoituksina saaneet.


Lahjoituksessa oli paljon englanninkielisiä klassikoita, joten kannattaa vilkaista tuokin hylly. Kielitaito on yksi parhaita taitoja elämässä!

Äsken täällä Lainaamolla poikkesi Länsi-Vesilahden VPK:n akitiivi Mira Palonen. Mira toi meille lahjoituksena kaksi "Palosangosta defibrillaattoriin -Länsi-Vesilahden VPK:n historia 1936-2016"-kirjaa. Kirjan on kirjoittanut narvalainen Tuulia Hakala. Nämäkin kirjat löydät uusien kirjojen hyllystä. Kiitokset lahjoituksesta VPK:lle!


Otamme edelleen vastaan hyväkuntoisia kirjoja (mieluusti 2000-luvulla kirjoitettuja) ja lehtiä. Kirjojen täytyy olla siistejä ja "tuoksuttomia" ts. sellaisia, että niitä on kiva lainata ja lukea.

Vielä muutamalla sanalla yhteistyöprojektistamme Perinteiset kädentaidot-hankkeen kanssa. Olemme jo parina maanantaina pitäneet koruaskarteluiltoja täällä Lainaamolla. Kierrätetyistä ja edullisista materiaaleista olemme tehneet todella kivoja kaulakoruja. Kiitokset ohjauksesta Hilkka Rantalalle. Näitä iltoja pidämme aina parillisen viikon maanantaina klo 17-19. Lisätietoja löydät esim. Facebookista ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien MeNyt-palstalta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti