tiistai 31. tammikuuta 2017

Aurinkoisessa säässä kohti helmikuuta!

Tiistaipäivässä taasen ollaan ja hanketyöntekijän toimisto Narvan Aktiivisella Monarilla! Ja todella aktiivista taas on!! Iltapäivänvietossa olevia koululaisia on taas todella paljon koolla ja meno jumppasalissa sen mukainen! Tiinan valvovan silmän alla leikit ja pelit sujuvat hyvässä järjestyksessä ja hymy huulilla.

Viikko sitten Tiistaikerhossa oli 41 lasta ja uusien sääntöjen myötä valvonta oli suht koht helppo juttu hanketyön ohessa. Mutta tänään onneksi taas Tiina menossa mukana.

Lyhyesti kevään tulevasta ohjelmasta: Askartelutuokiot jatkuvat parillisten viikkojen maanantaisin Lainaamolla klo 17-19. Askartelujen aiheita ja tarvikeasioita löydät etusivun tulossa-osiosta ja viikottaista muistuttelua löytyy mm. Facebookista ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien MeNyt-palstalta. Seuraava askartelukerta on 6.2., silloin monenmoista näpräämistä ystävänpäivähengessä.

Tässä vaiheessa voin aloittaa jo 18.3.17 klo 9-11 Monarilla järjestettävän NUORTEN KAUPPIAIDEN TORI-tapahtuman hehkuttamisen. Tapahtuman idean on se, että myyjinä ovat lapset ja nuoret, eli alle 15-vuotiaat. Myydä voi kirppistavaraa, itse tehtyjä tuotteita tai vaikka leivonnaisia. Liikuntasalissa myynti tapahtuu lattiatasolta ja mukaan kannattaa ottaa jokin viltti, matto tai muu vastaava, jonka päälle voi myyntituotteensa levittää. Jos myynnissä on vaatteita, niille voi ottaa "kirpparivaatetelineen". Leivonnaisten myynti tapahtuu hygieniasyistä koulun ruokalassa, jossa on myös puffetti.Tässä vaiheessa jo muistuttelen, että leivonnaisiin pitää laittaa tarralla tai lapulla teksti, josta ilmenee, mitä aineksia leivonnaisiin on käytetty sekä leipojan (tai huoltajan) nimi ja puhelinnumero. Nuorten kauppiaiden tori-tapahtuman myyntipaikka on maksuton ja myymään saavat tulla kaikki vesilahtelaiset lapset. Siispä oma myyntipaikka kannattaa varata mahdollisimman pian minulta, eli Leena Kurki p. 040-7210722 tai sähköpostilla narvanmonari@outlook.com.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti